Forside
 Online booking
 Prisliste
 Åbningstider
 Find os
 HATTHAYA/PAM
 Thai-Olie
 Afslapnings
 Nakke og Skullder
 Fod Massage

 

 

 

 

  

 

Klinikken

Dagligdagen er for de fleste hektisk og travl - altid "et eller andet" der skal nås. Med en travl hverdag er det vigtigt, at finde tid til, at få genopladet batterierne, få pustet ny energi ind i kroppen, så vi bedre kan klare hverdagens strabasser.

Spørgsmålet er nok for de fleste, hvornår og hvordan kan vi finde tid til det? Hvem har råd til, at tage på ferie hver gang vi føler os udbrændte? Men her kan Thai Massage Wellness være behjælpelig.

I Thai Massage Wellness'  varme atmosfære kan du finde ro, afslapning og slippe væk fra den stressende hverdag for en stund. Kort sagt, giv dig selv afstressende massage, bliv forkælet af hænderne på en venlig og erfaren terapeut.

Thai Massage Wellness tilbyder en bred vifte af massager. Fra thai massage til fodmassage og olie massager. Hos os vil du kunne finde en massage der passer til lige netop dit behov. Alle vores massager skaber balance i sind, sjæl og krop.

Thai Massage Wellness er beliggende i centrum af Skanderborg. Klinikken er smagfuldt indrettet i en blanding af moderne og gammel thailandsk stil. Atmosfæren i klinikken og de behandlinger der venter dig, vil give dig den "perfekte-ferie-følelse" - et tiltrængt afbræk fra den stressende og travle hverdag vi alle kender.
 

Thaimassage Wellness - Adelgade 35 C - 8660 Skanderborg - Tlf. 88 82 40 98 Mobile:28 19 49 84